Konjac este o legumă rădăcină originară din Asia. Este cunoscut pentru tuberculul rădăcină cu amidon. Tuberculul este o sursă bogată de fibre alimentare solubile numite glucomanan.
Konjac este folosit ca medicament tradițional și sursă de hrană, iar în lumea occidentală ca aditiv alimentar și supliment alimentar pentru a reduce colesterolul, a îmbunătăți metabolismul carbohidraților și a promova funcția intestinală.
Conținutul ridicat de fibre din Konjac oferă multe beneficii pentru sănătate.
Când este amestecat cu apă, glucomananul se extinde și poate absorbi de până la 50 de ori greutatea sa. Dacă glucomananul se extinde înainte de a ajunge în stomac, poate provoca sufocare sau blocare în gât și esofag. Pentru a preveni acest lucru, clătiți cu cel puțin 2 pahare de apă sau alt lichid.
Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Vegan; Fara grasimi; Fără grăsimi saturate; Fără zahăr; Este bogat în fibre alimentare; Nu conține sodiu/sare adăugată
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = 3 g
1 doză pe zi
3×1 g pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă, amestecat în 200 ml lichid, beți imediat, apoi clătiți cu un pahar de lichid
Ingrediente
100% pulbere de tuberculi de glucomanan de konjac (amorphophallus konjac); Alergeni: contine dioxid de sulf si sulfiti
Tabel de ingrediente
Energie | 791 kJ/189 kcal |
Grăsimi | 0,22 g |
- in care acizi grași saturați | 0,0 g |
Carbohidraţ | 0,2 g |
- in care zaharuri | 0,0 g |
Fibre | 91,2 g |
Proteine | 0 g |
Sare | < 0,1 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- DepozitareA se păstra încuiat și la îndemâna copiilor.
- DozareNu depășiți cantitatea recomandată de consum zilnic!
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Avertismente importante de sănătate
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!