Jasberry este un nou soi de orez care este rezultatul a zeci de ani de încrucișări naturale. Culoarea violet intens și conținutul ridicat de antioxidanți fac din orez un superaliment - este, de asemenea, moale, aromat și are un gust grozav. Capacitatea antioxidantă a orezului iasberry – certificat și verificat de un laborator independent – atât de mare încât nu poate doar să concureze cu superalimentele obișnuite, ci chiar să le depășească: valoarea ORAC (capacitatea de absorbție a radicalilor de oxigen) a iasberry-ului este de trei ori mai mare decât a merișorului negru, de patru ori mai mare decât a fructelor de goji și de 7 ori mai mare decât a varzei. Capacitatea sa antioxidantă este de 40 de ori mai mare decât a orezului brun. Sprijinirea fermierilor de orez thailandezi, care sunt printre cei mai săraci din lume, este deosebit de importantă pentru producător. Printre alte startup-uri sociale, angajamentul lor din 2017 a fost un câștigător la Chivas The Venture Thailand, o competiție de startup-uri sociale care ajută proiectul să avanseze.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Fara gluten; Sărac în grăsimi saturate; Sărac în zahăr; Sursa de fibre alimentare; Mai ales sărace în sodiu/sărace în sare
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = 50 g
dupa gust
Ingrediente
Orez iasberry 100% cereale integrale
Tabel de ingrediente
Energie | 1432 kJ/342 kcal | |
Grăsimi | 3,4 g | |
- in care acizi grași saturați | 0,8 g | |
Carbohidraţ | 65,5 g | |
- in care zaharuri | 1 g | |
Fibre | 4,8 g | |
Proteine | 9,1 g | |
Sare | < 0,01 g | |
Mangan | 2,3 mg | 115.00 |
Magneziu | 132 mg | 35.00 |
Fosfor | 320 mg | 46.00 |
Molibden | 66,9 μg | 134.00 |
Zinc | 2 mg | 20.00 |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Valoarea de referință a aportului zilnic recomandat pentru adulți (8400 kJ/2000 kcal)
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!