Konjac este o legumă rădăcină originară din Asia. Este cunoscut pentru tuberculul rădăcină cu amidon. Tuberculul este o sursă bogată de fibre alimentare solubile numite glucomanan.
Konjac este folosit ca medicament tradițional și sursă de hrană, iar în lumea occidentală ca aditiv alimentar și supliment alimentar pentru a reduce colesterolul, a îmbunătăți metabolismul carbohidraților și a promova funcția intestinală.
Conținutul ridicat de fibre din Konjac oferă multe beneficii pentru sănătate.
Când este amestecat cu apă, glucomananul se extinde și poate absorbi de până la 50 de ori greutatea sa. Dacă glucomananul se extinde înainte de a ajunge în stomac, poate provoca sufocare sau blocaje în gât și esofag. Pentru a preveni acest lucru, poate fi luat ușor și practic sub formă de capsule.
Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Vegan
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = 3 capsule
1 doză pe zi
1-1 capsulă cu jumătate de oră înainte de mesele principale
Ingrediente
konjac (amorphophallus konjac) pudră de gumă de glucomannan; învelișul capsulei: hidroxipropil metilceluloză; Alergeni: contine dioxid de sulf si sulfiti
Avertizări
- DepozitareA se păstra încuiat și la îndemâna copiilor.
- DozareNu depășiți cantitatea recomandată de consum zilnic!
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Avertismente importante de sănătate
Suplimentul alimentar nu înlocuiește o dietă mixtă și un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu sunt medicamente, nu au efect medicinal și nu sunt potrivite pentru tratamentul sau prevenirea bolilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați, bolnavă sau luați medicamente, consultați-vă medicul înainte de a utiliza orice supliment alimentar! Nu depășiți cantitatea recomandată de consum zilnic! Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!