Partea cea mai bogată în nutrienți a cerealelor se află în lăstarii tineri, verzi. După recoltare, planta proaspătă, fragedă, mai mică de 30 cm, este uscată ușor și măcinată în pulbere.
Făina măcinată este bogată în micronutrienți vitali pentru sănătatea noastră, ale căror componente principale sunt clorofila cu conținut ridicat de magneziu, caroteni, bioflavonoide și enzime active, precum și proteine bogate. Conține 18 din cei 22 de aminoacizi, inclusiv 8 aminoacizi esențiali, pe care organismul nostru nu îi poate produce singur.
Praful de iarba de orz este o sursa excelenta pentru inlocuirea proteinelor care lipsesc adesea din alimentatia vegetarienilor, care pot fi continute intr-o concentratie mare si intr-un raport ideal pentru organismul nostru. Poate asigura o compozitie nutritiva echilibrata si nutrientii necesari functiilor celulare care pot favoriza cresterea si dezvoltarea.
Are efect antiinflamator, poate oferi protecție împotriva toxinelor și a radicalilor liberi, poate îmbunătăți funcția sistemului imunitar și poate menține metabolismul în ordine.
Conținutul său de vitamine este semnificativ, conține de 30 de ori mai multă vitamina B1 și de 11 ori mai mult calciu decât laptele de vacă, dar este și o sursă semnificativă de vitamine B2, B6, B9, B12 și C.
Consumul său regulat poate face ca dieta să fie convenabilă și eficientă și să ne furnizeze nutrienții derivati din plante, necesari pentru a ne menține sănătatea.
Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Sărac în grăsimi; Sărac în grăsimi saturate; Este bogat în fibre alimentare; Sursa de proteine
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = 3-6 g
Adăugați o linguriță plină de pulbere în apă sau suc, o dată sau de două ori pe zi (dimineața devreme și/sau după-amiaza devreme). Luați o doză redusă în prima săptămână pentru a minimiza simptomele de detoxifiere.
Ingrediente
Praf de iarbă de orz. Poate contine urme de telina, seminte de mustar, rapita salbatica si gluten.
Tabel de ingrediente
Energie | 1305 kJ/312 kcal |
Grăsimi | 1,1 g |
- in care acizi grași saturați | 0,2 g |
Carbohidraţ | 48,5 g |
- in care zaharuri | 10,6 g |
Fibre | 24,0 g |
Proteine | 14,6 g |
Sare | 0,5 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!