Soiurile de orez roșu sunt profund pigmentate și conțin o cantitate impresionantă de nutrienți și compuși vegetali benefici.
Acest soi are un conținut mai mare de proteine și fibre decât soiurile de orez alb, dar ceea ce excelează cu adevărat este conținutul său de antioxidanți.
La fel ca orezul negru, este plin de antioxidanți flavonoizi, inclusiv antociani, apigenina, miricetina și quercetina.
De fapt, cercetările arată că orezul roșu are un potențial semnificativ mai mare de a lupta împotriva radicalilor liberi și conține concentrații mai mari de antioxidanți flavonoizi decât orezul negru.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Fara alergeni; Fara gluten; Sărac în grăsimi; Sărac în grăsimi saturate; Fără zahăr; Mai ales sărace în sodiu/sărace în sare
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = dupa gust
dupa gust
Ingrediente
100% orez rosu organic (Oryza sativa)
Tabel de ingrediente
Energie | 1529 kJ/365 kcal |
Grăsimi | 2,5 g |
- in care acizi grași saturați | 0,3 g |
Carbohidraţ | 76,0 g |
- in care zaharuri | 0,1 g |
Fibre | 2,7 g |
Proteine | 7,2 g |
Sare | 0,03 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!