La fel ca nucile, caju pot ajuta la pierderea în greutate, la controlul zahărului din sânge și la sănătatea inimii.
Nucile de caju sunt sărace în zahăr, bogate în fibre, grăsimi prietenoase cu inima și proteine vegetale. O sursă bună de cupru, magneziu și mangan - nutrienți importanți pentru producerea de energie, sănătatea creierului, imunitate și sănătatea oaselor.
Nucile de caju sunt bogate în antioxidanți carotenoizi și polifenoli, care pot ajuta la reducerea inflamației și pot proteja împotriva bolilor.
Caju pare să ofere mai puține calorii decât se credea anterior. Conținutul său bogat de fibre și proteine poate contribui la reducerea foametei și la creșterea senzației de sațietate. Toți acești factori împreună pot ajuta la reducerea excesului de greutate.
S-a demonstrat că o dietă bogată în nuci are efecte benefice asupra sănătății inimii. Caju pare să aibă unele beneficii pentru scăderea tensiunii arteriale, a trigliceridelor și a colesterolului.
Nucile de caju sunt sărace în zahăr și bogate în fibre - doi factori care împreună pot ajuta la scăderea nivelului de zahăr din sânge și la prevenirea dezvoltării diabetului de tip 2.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Fara gluten; Sursa de fibre alimentare; Sursa de proteine; Mai ales sărace în sodiu/sărace în sare
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = dupa gust
dupa gust
Ingrediente
100% caju organice (anacardium occidentale); Alergeni: pot contine urme de alte nuci
Tabel de ingrediente
Energie | 2314 kJ/553 kcal |
Grăsimi | 44 g |
- in care acizi grași saturați | 8 g |
Carbohidraţ | 30 g |
- in care zaharuri | 6 g |
Fibre | 3 g |
Proteine | 18 g |
Sare | 12 mg |
Calciu | 37 mg |
Fier | 7 mg |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!