Nautul, cunoscut si sub denumirea de fasole garbanzo, a fost cultivat si consumat in tarile din Orientul Mijlociu de mii de ani. Gustul lor de nucă și textura granulată se potrivesc bine cu o varietate de feluri de mâncare.
Ca sursă bogată de vitamine, minerale și fibre, năutul este considerat un aliment sănătos.
Nautul are un continut ridicat de proteine si este un excelent substitut al carnii in multe preparate vegetariene si vegane.
Este foarte sănătos, având vitamine, minerale, fibre și proteine.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Sărac în grăsimi saturate; Sărac în zahăr; Este bogat în fibre alimentare; Sursa de proteine; Nu conține sodiu/sare adăugată
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = dupa gust
dupa gust
Ingrediente
100% năut organic (Cicer arietinum); Alergeni: pot contine urme de gluten, soia si seminte de susan
Tabel de ingrediente
Energie | 1421 kJ/339 kcal |
Grăsimi | 5,9 g |
- in care acizi grași saturați | 1,1 g |
Carbohidraţ | 44 g |
- in care zaharuri | 2,4 g |
Fibre | 16 g |
Proteine | 19 g |
Sare | 0,06 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!