Fasolea mung este una dintre cele mai bune surse de proteine pe bază de plante. Este bogat în aminoacizi esențiali, antioxidanți și nutrienți.
Fasolea mung (Vigna radiata) este o fasole verde mică aparținând familiei leguminoase. A fost cultivat din cele mai vechi timpuri. Deși originară din India, fasolea mung s-a răspândit mai târziu în China și în diferite părți ale Asiei de Sud-Est.
Fasolea mung este incredibil de versatilă și este folosită în mod obișnuit în salate, supe și cartofi prăjiți. Deoarece fasolea mung este sănătoasă, gustoasă și versatilă, ar trebui inclusă în dieta ta.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Sărac în grăsimi; Sărac în grăsimi saturate; Sărac în zahăr; Este bogat în fibre alimentare; Este bogat în proteine; Mai ales sărace în sodiu/sărace în sare
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = dupa gust
dupa gust
Ingrediente
100% fasole mung organică (Vigna radiata); Alergeni: pot contine urme de gluten, arahide, soia si seminte de susan
Tabel de ingrediente
Energie | 1316 kJ/314 kcal |
Grăsimi | 1,5 g |
- in care acizi grași saturați | 0,4 g |
Carbohidraţ | 42 g |
- in care zaharuri | 3,2 g |
Fibre | 18 g |
Proteine | 24 g |
Sare | 0,01 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!