Fasolea Adzuki, cunoscută și sub numele de azuki sau aduki, este o fasole mică cultivată în Asia de Est și Himalaya.
Fasolea Adzuki este bogată în nutrienți precum fibre, proteine și mangan.
Fasolea Adzuki oferă multe beneficii pentru sănătate și, de asemenea, poate fi inclusă cu ușurință în dietă, făcută în piure de fasole roșie, încolțită sau pur și simplu gătită.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Sărac în grăsimi; Sărac în grăsimi saturate; Sărac în zahăr; Este bogat în fibre alimentare; Este bogat în proteine; Mai ales sărace în sodiu/sărace în sare
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = dupa gust
dupa gust
Ingrediente
100% fasole adzuki (Vigna angularis); Alergeni: pot contine urme de gluten, soia si seminte de susan
Tabel de ingrediente
Energie | 1264 kJ/302 kcal |
Grăsimi | 1,9 g |
- in care acizi grași saturați | 0,8 g |
Carbohidraţ | 41 g |
- in care zaharuri | 0,7 g |
Fibre | 19 g |
Proteine | 21 g |
Sare | < 0,01 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!