Tapioca, cunoscută și sub numele de manioc, este o legumă rădăcină cu un conținut destul de mare de calorii de amidon și proteine, care este consumată pe scară largă în multe țări din întreaga lume. Conține vitamina C și cupru.
Persoanele cu alergii alimentare pot beneficia de utilizarea făinii de rădăcină de tapioca la gătit și coacere, deoarece nu conține gluten, cereale și nuci.
Făina de tapioca se face prin măcinarea rădăcinii de tapioca.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Fara gluten; Fara grasimi; Fără grăsimi saturate; Sărac în zahăr; Mai ales sărace în sodiu/sărace în sare
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = dupa gust
dupa gust
Ingrediente
100% faina organica de tapioca/manioc (Manihot esculenta)
Tabel de ingrediente
Energie | 1367 kJ/327 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- in care acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidraţ | 80 g |
- in care zaharuri | 4 g |
Fibre | 0,9 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,01 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!