Arrowroot (maranta arundinacea) este un tubercul tropical originar din Indonezia.
De obicei, este procesat într-o pulbere numită făină de săgeată. Pulberea este obținută din rizomul plantei, o tulpină subterană cu rădăcini multiple care stochează amidon și energie.
Această legumă este folosită în principal în bucătărie, deoarece funcționează bine atât în preparatele dulci, cât și în cele sărate, deși are și proprietăți medicinale.
Pe lângă conținutul ridicat de proteine și nutrienți, arrowroot este foarte ușor de digerat, făcându-l ideal pentru copii și persoanele în vârstă care ar putea avea nevoie de alimente mai blânde.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Fara gluten; Fara grasimi; Fără grăsimi saturate; Fără zahăr; Este bogat în fibre alimentare; Fără sodiu/Fără sare
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = dupa gust
Poate fi folosit si ca faina de copt si ca agent de ingrosare
Ingrediente
100% faina organica de arrowroot (maranta arundinacea). Poate contine urme de cereale, arahide, nuci, soia si seminte de susan.
Tabel de ingrediente
Energie | 1477 kJ/353 kcal |
Grăsimi | 0,1 g |
- in care acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidraţ | 84,8 g |
- in care zaharuri | 0 g |
Fibre | 26,8 g |
Proteine | 0,3 |
Sare | 0 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!