Cartoful dulce este o legumă rădăcină aparținând familiei (Convolvulaceae). Este originar din părți din America Centrală și de Sud, dar acum este consumat în toată lumea.
Cartofii dulci au de obicei piele maro și pulpă portocalie, dar există și soiuri violet, galben și roșu. Bogat în fibre, carbohidrați și vitaminele B6, C și A. Cartofii dulci, inclusiv soiurile roșii și violete, sunt bogați în antioxidanți.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Fara alergeni; Sărac în grăsimi; Sărac în grăsimi saturate; Este bogat în fibre alimentare; Fără sodiu/Fără sare
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = dupa gust
dupa gust
Ingrediente
Făină de cartofi dulci (Ipomoea batatas) 100% organică
Tabel de ingrediente
Energie | 1547 kJ/369 kcal |
Grăsimi | 2,03 g |
- in care acizi grași saturați | 0,93 g |
Carbohidraţ | 85,0 g |
- in care zaharuri | 21,0 g |
Fibre | 9,0 g |
Proteine | 3,0 g |
Sare | 0,0 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!