Grâul bulgur este un cereal integral bogat în nutrienți, care se asortează bine cu multe alimente.
Bulgurul este un cereal integral incredibil de versatil, cu rădăcini străvechi în bucătăriile din Orientul Mijlociu, mediteraneean și din Asia de Vest - și din motive întemeiate.
În mod tradițional, cerealele hrănitoare sunt folosite într-o mare varietate de feluri de mâncare, inclusiv salate tabouleh și kisir, bulgur pilavi (pilaf), chifle de carne kibbeh, kishk cu iaurt fermentat și budincă kheer.
Nu numai că aroma blândă a bulgurului îl face versatil, ci este ușor de preparat și are multe beneficii nutriționale.
Organic; Vegan; Fabricat din materiale naturale; Nu iradiat; Fara arome artificiale; Fara coloranti artificiali; Fara conservanti; Indemn de ESB/EST; Fără OMG; Nu conține zahăr adăugat; Sărac în grăsimi; Sărac în grăsimi saturate; Fără zahăr; Este bogat în fibre alimentare; Sursa de proteine
Dozare, utilizare recomandată, păstrare
O porțiune = dupa gust
dupa gust
Preparare: www.biomenu.ro/bulgur
Ingrediente
100% grau dur organic (triticum durum); Alergeni: gluten; poate contine urme de arahide, seminte de susan, soia si nuci
Tabel de ingrediente
Energie | 1543 kJ/369 kcal |
Grăsimi | 1,3 g |
- in care acizi grași saturați | 0,2 g |
Carbohidraţ | 70,3 g |
- in care zaharuri | 0,4 g |
Fibre | 8,7 g |
Proteine | 12,3 g |
Sare | 1,25 g |
Valorile medii. Ne revizuim periodic informațiile nutriționale.
Avertizări
- CalitateFiind un produs natural, proprietatile nutritive se pot schimba in functie de conditiile de mediu si in timp.
Descrierile produselor provin din informațiile producătorului produsului sau ale materiei prime, precum și informații generale despre ingredientele produsului, care se bazează de obicei pe publicații științifice, nu descriu proprietățile specifice ale produsului dat. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când citiți descrierile produselor, recenziile, reclamele și alte informații!